Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • IronMaiden писав: Суб серпня 31, 2024 6:44 pm Вітаю. Для більшої інформації

Замовив батеарею на Bemory Official store.

Перевізник: YJI
    О, я в цього продавця також замовляв,
    Перевізник той же.

Замовив 11.06, відправили 20.06.
    Статус в трекері й досі стоїть:
    2024-08-09 13:02 - Ukraine, Delivery MEEST Prepare delivery fee
  • Боюсь наврочити, але щось мені підказує що раніше кінця вересня ( дай Бог ), нічого не приїде.
    Так як змінюється трек, і посилка стрибає з України в Турцію ...
    А цей перевізник YJI взагалі загадковий.

В мене через 8 днів закінчується термін доставки. Якщо не відкрию запит на повернення коштів, автоматично зарахує доставку
  • ACDC писав: Пон вересня 02, 2024 1:10 pm В мене через 8 днів закінчується термін доставки. Якщо не відкрию запит на повернення коштів, автоматично зарахує доставку
    аналогічно(
    доведеться подавати заявку на повернення, і потім робити ще одну спробу((
  • Попросить продавця подовжити термін захисту покупця. Я так 100 раз робив.
  • Kosmeech писав: Пон вересня 02, 2024 2:26 pm доведеться подавати заявку на повернення, і потім робити ще одну спробу((
    А який сенс? Потім ще 3 місяці чекати?
  • ДмитроДмитро писав: Пон вересня 02, 2024 6:49 pm Попросить продавця подовжити термін захисту покупця. Я так 100 раз робив.
    Можливо. Але ж вже немає сечі чекати
  • ACDC писав: Пон вересня 02, 2024 8:20 pm
    Kosmeech писав: Пон вересня 02, 2024 2:26 pm доведеться подавати заявку на повернення, і потім робити ще одну спробу((
    А який сенс? Потім ще 3 місяці чекати?
    Заявка на повернення також не зразу задовільниться. Мені у іншого продавця акума місяць аліекспрес диспут розглядав, тричі подовжуючи його хоча по треку було все зрозуміло, що відправка була повернута продавцю.
  • 8-го червня замовив акум у продавця LEYOHO POWER Official Store. Також YJI, також
    Türkiye sets out for Ukraine 2024-08-20 15:20

Гуглив що означає цей статус і натрапив на цей форум. Може бути таке, що продавець зашарив один тренінг номер з різними людьми?
    У мене YJIDB75******42YQ
  • hulava писав: Чет вересня 05, 2024 10:20 pm Гуглив що означає цей статус і натрапив на цей форум. Може бути таке, що продавець зашарив один тренінг номер з різними людьми?
    У мене YJIDB75******42YQ
    В теорії все можливо. Але в мене інший трек YJIDB75******39YQ

Більше схоже на одну партію товару. Бо початок номерів співпадають.