Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • ACDC писав: П'ят вересня 06, 2024 1:57 am
    hulava писав: Чет вересня 05, 2024 10:20 pm Гуглив що означає цей статус і натрапив на цей форум. Може бути таке, що продавець зашарив один тренінг номер з різними людьми?
    У мене YJIDB75******42YQ
    В теорії все можливо. Але в мене інший трек YJIDB75******39YQ

Більше схоже на одну партію товару. Бо початок номерів співпадають.
    Якщо відрізняється, то це добре. Будемо разом чекати 🙂
  • І у мене відрізняється. YJIDB****45YQ
  • IronMaiden писав: Суб серпня 31, 2024 6:44 pm Замовив батеарею на Bemory Official store.
    Order date: Jun 22, 2024

...
    Але 28 Серпня статус "Delivery MEEST Prepare delivery fee" зник і зʼявився:
    Expected to arrive in mid to late September

Наразі Days in transit - 66
    Перевізник: YJI
    Вітаю. Сьогодні змінився статус. Посилка YJIDB752****93YQ

28 Сер 2024 17:34 Expected to arrive in mid to late September
    06 Вер 2024 10:32 Arrived at the European warehouse, ready to be shipped to Ukraine YJI

Наразі Days in transit - 72
  • Я прозівав із захистом покупця дуже давно. Тому навіть зараз не зможу диспут відкрити. Але зміг залишити тому BEMORY поганий фідбек. Кітаєць зараз жаліється, що вот навіщо я то зробив, аккум ось-ось прийде, чесно-чесно,.. в кінці цього місяца. Якщо що, то він таку обіцянку другий раз дає.
  • Схоже на те що все воно дійсно, як і казав Денис, приїде 20-25 вересня.
  • Я брав в PAPOOL. Трохи напрягає що почались негативні відгуки. Народ повертає кошти.
    Буду писати продавцю.
  • Пробивав трек по сайту parcelsapp.com показує той самий шлях від Китаю до Туреччини. Відправлення в дорозі 54 дні. Наразі чекати доведеться мабуть ще пару тижнів
  • А от цікаво. Через 2 дні закінчується захист покупця. Я відкриваю диспут. Гроші повертають. Але ж посилка в дорозі.
    Покупець зможе відкликати посилку?
    Чи вона таки буде доставлена, якщо буде?
  • Скоріш за все модератор буле продовжувати термін диспут кілька разів. У мене так диспут продовжували на місяц, хоч по треку товар повернувся до відправника