Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес
-
І мій доставляється цим судном. Papool
Вже можна відкривати тоталізатор і робити ставки - кому першому приїде 

В кого є новини що до доставки?
Мій продавець (BEMORY Official Store) вже вдруге продовжив гарантійний термін доставки на Алі...
Сьогодні отримав від нього таке повідомлення:
Hello. Latest logistics company answers. Containers arrive within 3-4 weeks. Sorry for the delay in delivery.
На трекінгу змін нема, так і висить
2024-08-09 13:02 Ukraine, Delivery MEEST Prepare delivery fee
Сьогодні отримав від нього таке повідомлення:
Hello. Latest logistics company answers. Containers arrive within 3-4 weeks. Sorry for the delay in delivery.
На трекінгу змін нема, так і висить
2024-08-09 13:02 Ukraine, Delivery MEEST Prepare delivery fee
Моя батарея від LEYOHO POWER Official Store (YJI) висить без змін уже майже цілий місяць. Все той же статус 2024-08-20 15:20 Türkiye sets out for Ukraine. Продавець почав морозитися і не відповідає. Ситуація дещо напружує. За інших обставин уже б скасував замовлення
Аналогічно. з 20 серпня 15:20 без змін.hulava писав: ↑Чет вересня 19, 2024 1:24 pm Моя батарея від LEYOHO POWER Official Store (YJI) висить без змін уже майже цілий місяць. Все той же статус 2024-08-20 15:20 Türkiye sets out for Ukraine. Продавець почав морозитися і не відповідає. Ситуація дещо напружує. За інших обставин уже б скасував замовлення
У мене продавець papool з 30.08 висить Departure from outward office of exchange
TURKEY,Mersin
До цього хоч трохи рухалось раз в 3-5 днів
А тут тиша….
TURKEY,Mersin
До цього хоч трохи рухалось раз в 3-5 днів
А тут тиша….
Таке враження що Meest завалило.
Вони і в нормальні часи, м'яко кажучи, не поспішали.
А зараз взагалі...
Вони і в нормальні часи, м'яко кажучи, не поспішали.
А зараз взагалі...
Що ж, корабель вже біля Марокко, має прийти в Валенсію 23 вересня. Продавець розраховува що дійде до порту до таможні 25 вересня, тож скоріш за все, далі в Польшу корабель не попливе)