Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • ДмитроДмитро писав: Пон жовтня 07, 2024 11:13 am По Європі та Україні посилка відстежується? Хто доставляє по Україні?
    Поки трек не змінився.
  • zen писав: Пон жовтня 07, 2024 12:01 pm Перший огляд не вселяє надії.
    Ну скажем так.
    Нічого гарного в тому що вони вздуті немає. Але такі навіть зі славнозвісного nkon інколи приходять.
    Різна напруга на комірках, теж не показник. Треба щоб він попрацював хочаб з місяць і відбулося балансування.
    Так шо... скоріш би отримати
  • Roman писав: Пон жовтня 07, 2024 12:26 pm Цікаво чи воно допливе взагалі і де воно зараз. Трек номер у мене також інший від тих, що я тут бачив.
    А який трек номер?
  • Як відстежити акум, якщо його вже вивантажили у Греції?
    17track.net
  • ACDC писав: Пон жовтня 07, 2024 3:36 pm
    Як відстежити акум, якщо його вже вивантажили у Греції?
    17track.net
    А новий трек треба просити у продавця?
  • А новий трек треба просити у продавця?
    Ні.
    Трек і номер контейнера то різне.
    Вам повідомили трек номер?
  • ACDC писав: Пон жовтня 07, 2024 3:35 pm
    Roman писав: Пон жовтня 07, 2024 12:26 pm Цікаво чи воно допливе взагалі і де воно зараз. Трек номер у мене також інший від тих, що я тут бачив.
    А який трек номер?
    оцей мені дав продавець: TQ-00018089
    але номер контейнера такий самий і корабель той же) тому ми всі тут в одній лодці) великій китайській лодці
  • Шось так виглядає, що треба буде купляти тут в Україні акумулятор) так, вийде дорожче чуть, але воно прийде за тиждень і буде працювати точно... не знаю)
    продавець мені так і не відповів, хоча писав ще в четвер йому
  • ACDC писав: Пон жовтня 07, 2024 3:31 pm
    ДмитроДмитро писав: Пон жовтня 07, 2024 11:13 am По Європі та Україні посилка відстежується? Хто доставляє по Україні?
    Поки трек не змінився.
    В мене трек TQ-00018080. Також ніби їхав в одному контейнері з вашими до Пірея. Але напружує якась паралельна історія з треком на Meest Shopping,
    2024-08-12 12:21:50 КИТАЙ Гуанчжоу 1/1 Відправка з сортувального центру країни відправника
    *Посилка залишила сортувальний центр, який знаходиться в країні відправника для подальшого транспортування і перетину кордону
    2024-08-17 12:21:50 КИТАЙ Шеньчжень 1/1 Надходження до сортувального центру країни відправника
    *Посилка на сортувальному складі відправника, де відбувається первинний розподіл вантажів за різними напрямами
    2024-08-19 КИТАЙ Шекоу 1/1 Відправка з сортувального центру країни відправника
    *Посилка залишила сортувальний центр, який знаходиться в країні відправника для подальшого транспортування і перетину кордону
    2024-08-26 КИТАЙ Яньтянь 1/1 Надходження до сортувального центру країни відправника
    *Посилка на сортувальному складі відправника, де відбувається первинний розподіл вантажів за різними напрямами
    2024-09-02 КИТАЙ Яньтянь 1/1 Відправка з сортувального центру країни відправника
    2024-09-09 СІНГАПУР Сінгапур 1/1 Надходження до транзитного сортувального центру
    *Посилка знаходиться в транзитному центрі для тимчасового зберігання та сортування вантажів
    2024-09-16 СІНГАПУР Сінгапур 1/1 Відправлено з міжнародного сортувального центру
    *Вантаж пройшов митні процедури і готується до подальшої міжнародної доставки
    2024-09-23 ІНДОНЕЗІЯ Буатан 1/1 Надходження до транзитного сортувального центру
    *Посилка знаходиться в транзитному центрі для тимчасового зберігання та сортування вантажів
    2024-09-30 ПОЛЬЩА Gdansk 1/1 Надходження до транзитного сортувального центру