Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • В мене поки не зявилось в Новій пошті.
    А з першою АКБ гембель. Вийшли всі можливі строки. Подав на відшкодування. Китаєць в диспуті співає все туж пісню що ось ось приїде. Якби не закінчились всі можливі терміни то може б і чекав. А так ...
  • В мене з'явилось у застосунку в п'ятницю ввечері. Я цього не побачив і поїхав на дачу, а в суботу вдень зателефонував кур'єр, який чекав вже біля будинку. Добре, що було кому забрати. Відправка з Коцюбинського, до мене приблизно 20км.
  • zen писав: Пон жовтня 21, 2024 3:54 pm В мене з'явилось у застосунку в п'ятницю ввечері. Я цього не побачив і поїхав на дачу, а в суботу вдень зателефонував кур'єр, який чекав вже біля будинку. Добре, що було кому забрати. Відправка з Коцюбинського, до мене приблизно 20км.
    Нова пошта?
  • Міст експрес завтра доставить. Їде з Софіївської фборщагівки
  • zen писав: Пон жовтня 21, 2024 3:54 pm В мене з'явилось у застосунку в п'ятницю ввечері. Я цього не побачив і поїхав на дачу, а в суботу вдень зателефонував кур'єр, який чекав вже біля будинку. Добре, що було кому забрати. Відправка з Коцюбинського, до мене приблизно 20км.
    Не в Ірпінь?😅
  • Нова Почта. Боярка
  • Навіть не віриться...
    З'явилося у застосунку НП.
    Доставка на 23.10.
    По ітогу маємо 22.06 сплатив, 23.10 маю отримати.
    4 місяці...
  • ACDC писав: Вів жовтня 22, 2024 12:00 am 4 місяці...
    може я чогось не розумію, але мені здавалося що такі речі купують для енергонезалежності. а тут по факту - була саме залежність. І ще в самий жорсткий блекаут. Чи не краще було б трохи дорожче, але придбати тут по місцю?

Я, наприклад, і сам люблю замовляти з аліку. І інвертор з БМСкою замовляв, АЛЕ в мене була працююча система на свинці! вона давала мені можливість навіть працювати з дому, тому той місяць, що їхав інвертор я був енергонезалежним від блекаутів.

ІМХО звісно.

Собі батареї я купляв тупо з ОЛХ. за 8 шт 306Аг заплатив 40 тісяч грн. (5000 грн/шт) вважаєте багато переплатив? але ж все літо я користувався електроенергією без обмежень. Навіть кондиціонери працювали в хаті.
  • Собі батареї я купляв тупо з ОЛХ. за 8 шт 306Аг заплатив 40 тісяч грн. (5000 грн/шт) вважаєте багато переплатив?
    Тут питання сильно особисте і кожен приймає рішення виходячи зі своїх міркувань, фінансових можливостей, критичність домогосподарства від енергії і т.д.
    В мене газова плита, газовий котел.
    Для котла маю невеличке ДБЖ на 12В 60 Аh, в зимку, під час опалення вистачає на 6-8 годин. Влітку для гарячої води, взагалі не було випадку щоб його не вистачило.
    Інтернет та домашня мережа має своє ДБЖ до 6 годин вистачає на термінал, роутер та сервер розумного дому.
    Є альтернативне освітлення ( але в літку воно майже не використовувалось ).
    До цього ж є генератор. За літо вмикав декілька разів щоб підтримати холодильники.
    Єдина незручність була з водою, але теж не критично.
    Літні блекаути пройшов досить комфортно. І кондиціонером теж користувався :)
    Звісно як би це була зима, або знав би що треба буде чекати 4 місяці, то приймав би інші рішення.