Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • Вітаю! Нажаль мій акум так і не "відігрівся". Мабуть точно "мертвий". Написав продавцю листа і прикрипив фото "мертвого" АКБ. Прошу написати алгоритм моїх подальших дій. Дякую.
    Востаннє редагувалось П'ят жовтня 25, 2024 5:26 am користувачем Almart6613, всього редагувалось 1 раз.
  • Almart6613 писав: Чет жовтня 24, 2024 4:45 pm Порядьте, що робити?
    Зробити відео з коробкою і номером замовлення. Зняти спочатку її, а потім заміри мультиметром. Відео повинно бути не розбите на декілька і максимум 59секунд. Подати на рефаунд на Аліекспресс, якщо ще залишився захист. Якщо ні, написати продацю і надіятись на його честність. Якщо не спрацює і є час написати відгук про товар - напишіть.

Після всіх маніпуляцій з захисту покупки - 1. Глянути чи БМС онлайн і що там зчитується. 2. Розвинтити гвинтики, зняти кришку і глянути що всередині - скоріш за все десь не підключенний якийсь кабель. Скоріш за все - погано спаяний чи не підключений силовий. Підключаємо чи беремо паяльник на 200-300Вт і спаюємо контакт.

Наприклад в мене була відключені балансировочний контакт. Самому прийшлось розкручувати, підключати. Зараз чекаю на рефанд 30$ за 90+днів доставки, що обіцяв продавець(йшло 120+ днів) +щось за несправність. +десь бачив іржавий контакт на одній із комірок. Завтикав засняти, треба знов розбирати.
  • ранку в хату друзі!
    записуюсь в числа очікування)
    трек TQ-00021967
    придбаний 24 липня

на 17трек така повідомка
    2024-10-24 11:29
    Arrived at Ukraine warehouse and ready for delivery
    2024-10-18 10:34
    Sent from European transit warehouse and delivered to Ukraine

на містекспрес така
    2024-10-17 14:34:19 ПОЛЬЩА Хелм 1/1 Відправлено з міжнародного сортувального центру
    *Вантаж пройшов митні процедури і готується до подальшої міжнародної доставки

в додатку міст не показує ніц
    але чекати вмію, так як вже не перший раз замовляю шось з далека)))

одного разу макбук мені більше як пів року зі штатів їхав
  • BartUA писав: П'ят жовтня 25, 2024 10:43 am трек TQ-00021967
    Трек та історія треку співпадає з нашими.
    Так шо залишилося вже трошки зачекати.
  • savelikan писав: Сер жовтня 23, 2024 5:41 pm одна комірка чомусь сіра
    В мене теж. Я думаю що то просто позначення як самого меншого. Поки немає інвертора чим їх навантажити, щоб затестити. Ніяк не доїде вже 2 місяці...
    Є міні лабораторний. Але там максимум 2А зможу вкинути на батарею, нема сенсу...
  • ACDC писав: П'ят жовтня 25, 2024 10:46 am
    BartUA писав: П'ят жовтня 25, 2024 10:43 am трек TQ-00021967
    Трек та історія треку співпадає з нашими.
    Так шо залишилося вже трошки зачекати.
    правда інвертор з китайців недоїхав. то я зробив рефанд. купив в нас. чесно, дуже сподіваюсь що розрахував все правильно, так як в мене в дома все на електриці
  • kukas писав: П'ят жовтня 25, 2024 10:58 am Є міні лабораторний. Але там максимум 2А зможу вкинути на батарею, нема сенсу...
    Поки їде інвертор. Рекомендую поставити на зарядку. 2А то навіть добре для першого заряду. Нехай зарядиться до 100% . Потім включити балансування в BMS.
  • ACDC писав: П'ят жовтня 25, 2024 11:02 am Потім включити балансування в BMS.
    А воно ж там типу все заблоковано, чи після заряду розблокується?
  • Заблоковані налаштуваннях.
    В закладці Control є можливість вкл/викл
    - заряд
    - розряд
    - балансування
    - скинути помилки
    - скинути показники ємності