Дякую! Ваші рекомендації дійсно корисні. Частина уже в процесі.kukas писав: ↑П'ят жовтня 25, 2024 7:05 amЗробити відео з коробкою і номером замовлення. Зняти спочатку її, а потім заміри мультиметром. Відео повинно бути не розбите на декілька і максимум 59секунд. Подати на рефаунд на Аліекспресс, якщо ще залишився захист. Якщо ні, написати продацю і надіятись на його честність. Якщо не спрацює і є час написати відгук про товар - напишіть.
Після всіх маніпуляцій з захисту покупки - 1. Глянути чи БМС онлайн і що там зчитується. 2. Розвинтити гвинтики, зняти кришку і глянути що всередині - скоріш за все десь не підключенний якийсь кабель. Скоріш за все - погано спаяний чи не підключений силовий. Підключаємо чи беремо паяльник на 200-300Вт і спаюємо контакт.
Наприклад в мене була відключені балансировочний контакт. Самому прийшлось розкручувати, підключати. Зараз чекаю на рефанд 30$ за 90+днів доставки, що обіцяв продавець(йшло 120+ днів) +щось за несправність. +десь бачив іржавий контакт на одній із комірок. Завтикав засняти, треба знов розбирати.
Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес
Продавець сам запропонував. Може багато написував в чат, після обіцяних 55-70 днів, і він вирішив так відмахнутися. На прикінці писав про 1-3 відсотка, але вже був скрін обіцяного. Та зараз морозиться і просить польский пейпал, типу з китаю в Україну не скидує. Але я не вірю в це. Пейпал не має обмежень. +тут мені відправляли локально Міст, від фізособи, тож мають домовленості і можливості. Задовбали - розберу повністю, зніму текстоліт, зніму відео з тим іржавим контактом і що там ще знайду, та подам на рефаунд на платформі мінімум половини сумми. Армований скотч вже знайшов(Армована стрічка PROзапас прозора (сітка) 48 мм 20 м 150 мкм), потім назад замотаю.
Заряджали?Дякую. Це бачив, але в головному меню, після прожиму кніпочки, балансування не активне чомусь. Може тому що вже відбалансовано? Час покаже.
Який розбіг по комірках?
Там ще такий нюанс, що та кнопка працює в тригері. Один натиск вкл. якщо ще раз натиснути викл.
Він схоже всім таке пише. Я кілька разів відкривав диспут на повернення, коли він "забував" продовжувати термін доставки.На прикінці писав про 1-3 відсотка, але вже був скрін обіцяного.
То кожного разу ото 1-3 відсотки тільки закрий диспут.
Але я на це навіть не розраховував
Ну що можна вважати епопею з батарейками закінченою.
Сьогодні Алі підтвердив повернення коштів по першій АКБ, тягнув кота за ... тиждень.
В зв'язку з чим продаю свою батарейку, бо одної мені мало, всі деталі за посиланням Продам АКБ PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah
Сьогодні Алі підтвердив повернення коштів по першій АКБ, тягнув кота за ... тиждень.
В зв'язку з чим продаю свою батарейку, бо одної мені мало, всі деталі за посиланням Продам АКБ PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah
Швидко. Був досвід по збіркам?В мене теж, 23.10 під обід прийшли Envision ESS 4LH3L7 280Ah з nkon, до вечора вже живив квартиру від них.