Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • kukas писав: П'ят жовтня 25, 2024 7:05 am Зараз чекаю на рефанд 30$ за 90+днів доставки, що обіцяв продавець(йшло 120+ днів)
    Поділіться, як виторговали рефанд за 90+ днів? Яку процедуру слід пройти?
  • priser писав: П'ят жовтня 25, 2024 10:13 pm Поділіться, як виторговали рефанд за 90+ днів? Яку процедуру слід пройти?
    Продавець сам запропонував. Може багато написував в чат, після обіцяних 55-70 днів, і він вирішив так відмахнутися. На прикінці писав про 1-3 відсотка, але вже був скрін обіцяного. Та зараз морозиться і просить польский пейпал, типу з китаю в Україну не скидує. Але я не вірю в це. Пейпал не має обмежень. +тут мені відправляли локально Міст, від фізособи, тож мають домовленості і можливості. Задовбали - розберу повністю, зніму текстоліт, зніму відео з тим іржавим контактом і що там ще знайду, та подам на рефаунд на платформі мінімум половини сумми. Армований скотч вже знайшов(Армована стрічка PROзапас прозора (сітка) 48 мм 20 м 150 мкм), потім назад замотаю.
  • ACDC писав: П'ят жовтня 25, 2024 11:53 am Заблоковані налаштуваннях.
    В закладці Control є можливість вкл/викл
    - балансування
    Дякую. Це бачив, але в головному меню, після прожиму кніпочки, балансування не активне чомусь. Може тому що вже відбалансовано? Час покаже.
  • Дякую. Це бачив, але в головному меню, після прожиму кніпочки, балансування не активне чомусь. Може тому що вже відбалансовано? Час покаже.
    Заряджали?
    Який розбіг по комірках?
    Там ще такий нюанс, що та кнопка працює в тригері. Один натиск вкл. якщо ще раз натиснути викл.
  • На прикінці писав про 1-3 відсотка, але вже був скрін обіцяного.
    Він схоже всім таке пише. Я кілька разів відкривав диспут на повернення, коли він "забував" продовжувати термін доставки.
    То кожного разу ото 1-3 відсотки тільки закрий диспут.
    Але я на це навіть не розраховував
  • ACDC писав: Суб жовтня 26, 2024 6:31 am Заряджали?
    Ще не добрався до неї.
    UPD: Спалив міні лабораторник. Хз як він згорів, може поганий контакт. Буду шукати, купляти зарядку...
  • Ну що можна вважати епопею з батарейками закінченою.
    Сьогодні Алі підтвердив повернення коштів по першій АКБ, тягнув кота за ... тиждень.
    В зв'язку з чим продаю свою батарейку, бо одної мені мало, всі деталі за посиланням Продам АКБ PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah
  • ACDC писав: Нед жовтня 27, 2024 12:52 pm Ну що можна вважати епопею з батарейками закінченою.
    В мене теж, 23.10 під обід прийшли Envision ESS 4LH3L7 280Ah з nkon, до вечора вже живив квартиру від них.
  • В мене теж, 23.10 під обід прийшли Envision ESS 4LH3L7 280Ah з nkon, до вечора вже живив квартиру від них.
    Швидко. Був досвід по збіркам?