Для цього треба відтестувати поточну ємність акумів. В нових це 105%. В цих бу, напевно 80%. То ж думаю, без тесту, краще більше 40а не ставити.
Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес
Питання до знатоків. Рідний застосунок (слоник) показував 78% заряду. За порадою з повідомлення на цьому форумі встановив ще Overkill Solar. Щось клацнув в OS і стало показувати рівень заряду 91%. Перейшов в рідну аплікуху - там також тепер показує 91%. Суть питання: чи потрібно щось робити, щоб повернути назад налаштування, які я змінив, щоб показувало коректно, чи воно само відкалібрується?
Трішки полазив по налаштуванням OS. Думаю, що проблема в налаштуваннях нижче. Що цікаво - я ці налаштування не чипав. Вони в Overkill Solar були такі по замовчанню. Але, як я зрозумів з таблиць відповідності напруги та рівня заряду, що є на просторах інету, ці цифри некоректні. Підкажіть, які значення краще виставити у параметри зі скріншоту нижче?
Трішки полазив по налаштуванням OS. Думаю, що проблема в налаштуваннях нижче. Що цікаво - я ці налаштування не чипав. Вони в Overkill Solar були такі по замовчанню. Але, як я зрозумів з таблиць відповідності напруги та рівня заряду, що є на просторах інету, ці цифри некоректні. Підкажіть, які значення краще виставити у параметри зі скріншоту нижче?
- Вкладення
-
-
SoC2.jpg (102.14 Кіб)Переглянуто 31799 разів
Я щось пропустив ... А де така рекомендація була.За порадою з повідомлення на цьому форумі встановив ще Overkill Solar.
Взагалі то оці параметри не впливають на роботу BMS і реальну ємність.Але, як я зрозумів з таблиць відповідності напруги та рівня заряду, що є на просторах інету, ці цифри некоректні. Підкажіть, які значення краще виставити у параметри зі скріншоту нижче?
Я б виставив для 100% 3.6 вольт
А далі зменшував по 0.2 на кожні 10%
Хм, значить, десь в іншому місці про цей застосунок прочитав. Класна штука, раджу. Дозволяє налаштовувати різні параметри BMS для PAPOOL.
Якщо будете встановлювати, є пара нюансів: перш ніж щось міняти в налаштуваннях, натисніть кнопку "Read BMS" и потім збережіть файл конфігурації на всяк випадок. А також буду вдячний, якщо зробите скрін стандартних налаштувань нашої БМС і скинете сюди

І ще одне: після внесення змін до БМС, відключається подача живлиння на розряд. Я перший раз злякався, що капець прийшов. Але в "слоніку" включив тумблер розряду і все ок.
Доречі, я знімав кришку зі свого акумулятора. Я не експерт, але візуально все виглядає доволі добротно, ніяких іржавих контактів, як десь в відгуках озвучували.
- Вкладення
-
-
inside.jpg (451.05 Кіб)Переглянуто 31781 раз