Всім привіт , маю інвертор POWMR POW-HVM4.2M-24V-N та акумулятор PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah, останні місяць інвертор постійно кожні 30-60 хв дозаряджає аккумулятор в режимі bulk charging і не переходить в режим float charging при наявності основної електромережі. Не знаю де шукати проблему чи в аккумуляторі чи в інверторі. Сонячних панелей нема.
Бачу по статистиці що інвертор оці кожні 30-60 хв бачить просідання зарядку до 95% і починає дозаряджати акумулятор при чому кулери шумлять постійно і це дратує. Пару разів на день він взагалі відключаєтся від мережі переходить на аккумулятор десь на 30-60 секунд і потім повертается на мережу включає bypass та починає знову заряджати вже заряджений аккум
Налаштування в інверторі :
battery type: user
bulk charging 28.4v
float charging 27.2v
cut off battery voltage 22.4v
ток зарядки: 40A
charge source priority: solar and main
Перебробував вже все що знайшов в інтернеті: скидував налаштування, перепідключав батарею, встановлював однакові bulk and float charging. Думаю що може є якись розінхрон між коммунікацією BMS батареї та інвертора, тому вже навіть гуглю варіант через RS 485 підключити інвертор до аккумулятора. по данним BSM в додатку розбіжність між ячейками 0,01V, наче відбалансовані нормально
Може ви щось тут порадите , бо здаєтся інвертор вбиає аккумулятор чи сам помирає.
P.S> вдалось спіймати на відео там де інвертор відключаєтся від мережі при її наявності і переходит на аккумулятор і потім повертается назад https://drive.google.com/file/d/1u35xGa ... sp=sharing
PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah. Параметри налаштування BMS
-
- Вкладення
-
-
Dessmonitor 2024-12-21 00-49-08.png (352.21 Кіб)налаштування інвертору Переглянуто 19457 разів
-
Dessmonitor 2024-12-21 00-48-49.png (418.89 Кіб)налаштування інвертору Переглянуто 19457 разів
-
Dessmonitor 2024-12-23 16-01-34.png (424.42 Кіб)графік зарядки та заряду аккумулятора Переглянуто 19457 разів
Перевіряли показники напруги АКБ?Перебробував вже все що знайшов в інтернеті
Що показує інвертор?
Що на клемах АКБ?
Що показує BMS?
Відключав на 2 доби аккум від інвертора щоб подивитись як він себе поведе. Сьогодні поміряв перед підключенням на клемах були десь 4V !! Заряд на аккумі показував 0%! Думаю включу в інвертор хай заряджає. Але інвертор його не бачить, на клемах 1V! Виглядає що аккум таки накрився чи BMS. Написав продавцю на аліку, запросив warranty support.
Якщо є поради чи можна його реанімувати якось, а то варік зараз тіки новий купувати(((
P.S. думаю проблема з самого початку була не з інвертором а з аккумулятором
Якщо є поради чи можна його реанімувати якось, а то варік зараз тіки новий купувати(((
P.S. думаю проблема з самого початку була не з інвертором а з аккумулятором
- Вкладення
-
-
IMG_0184.jpeg (3.05 МіБ)Показники аккумулятора Переглянуто 19442 разів
БМСка пішла у захист. треба з'ясовувати ЧОМУ
Так , BMS чогось пішла в захист хоча аккум 2 дні був відключений від споживачів. Відпочивав просто.
Поки скинув захист підключив назад до інвертора по спостерігаю
Але на всяк випад вже написав продавцю на аліку, бо вони декларують типу 10 років гарантії)
Поки скинув захист підключив назад до інвертора по спостерігаю
Але на всяк випад вже написав продавцю на аліку, бо вони декларують типу 10 років гарантії)
насправді там декілька причин може бути:
1. КЗ
2. температура
3. падіння заряду (однієї комірки, або всієї збірки) нище можливого рівня.
4. або режим єнергозберігання десь у БМС заданий. наприклад 12 годин без навантаження.
На інверторі вимкнуто бо судячи з коментарів він може піти в утіль.ACDC писав: ↑Нед грудня 22, 2024 12:27 amСудячи зі скріншоту у Вас вимкнуто балансування. Balance OFFПояснічть чому такий розлад по коміркам, будь ласка.
Тому і такий розбіг.
Причини чому вимкнуто балансування
- виставлено дуже високий поріг напруги початку
- виставлено велике значення для розбігу по комірках
- взагалі вимкнуто балансування
Це правильно. І саме так має бути!На інверторі вимкнуто бо судячи з коментарів він може піти в утіль.
Але балансування виконує BMS.
І для того щоб BMS розпочав балансування має бути виконано декілька умов
- Балансування дозволено ( включено)
- Напруга на АКБ вище ніж вказано в параметрах BMS , як на пруга початку балансування
- Розбаланс по комірках вище ніж вказано в налаштуваннях
BMS знаходиться в акумуляторі тому я і запитував про налаштування індикації на акумі. Продивився ролики про табло на lifepo4 і думаю там не даремно англ. буква Р стоїть з 12- розділами. В роликах показано, що та буква Р означає плюмбум тобто свинцевий, L - літійіонний, а F - залізофосфатний. Можливо в мене стоїть режим Р - свинцевого тому і BMS не працює належним чином? Дякую за відповіді.ACDC писав: ↑Суб грудня 28, 2024 6:52 amЦе правильно. І саме так має бути!На інверторі вимкнуто бо судячи з коментарів він може піти в утіль.
Але балансування виконує BMS.
І для того щоб BMS розпочав балансування має бути виконано декілька умов
- Балансування дозволено ( включено)
- Напруга на АКБ вище ніж вказано в параметрах BMS , як на пруга початку балансування
Всі це в налаштуваннях BMS!!! Не інвертора
- Розбаланс по комірках вище ніж вказано в налаштуваннях