В мене 6 панелей Райзен 455Вт. так само на даху багатоповерхівки.
максимум що бачив - 2,6кВт з панелей.
в мене кут нахилу - майже 0 градусів. чому майже - бо він дорівнює куту нахилу самого даху. (трохи нахил для того щоб вода стікала).
також на тротуарну плитку монтував.
доречи, навіть при такому куті нахилу - маю такий от графік генерації (звісно - це в ідеальний день, коли не було жодної хмаринки).
Кріплення панелей на пласку кровлю
Дякую! Це влітку така генерація? Бо я зі свого поля 1440 Вт поки більше 870 Вт не бачив(
ні. це в вересні вже. влітку, кажу ж - максимум бачів 2,6кВт. але не зміг знайти такий "красивий" графік, щоб показати освітленість.Noname-energy писав: ↑Чет жовтня 10, 2024 7:50 pm Дякую! Це влітку така генерація? Бо я зі свого поля 1440 Вт поки більше 870 Вт не бачив(
просто, кажу ж, в мене панелі просто лежать на даху, а це вважається не вірно - кут відсутній. наразі зараз в мене генерація десь приблизно 1,4-1,6 Квт в піку (вчора було). ось вчорашній графік. пік навіть був 1,638кВт
Востаннє редагувалось П'ят жовтня 11, 2024 8:04 am користувачем Androll, всього редагувалось 2 разів.
я намагаюся вичавити максимум. наприклад - бойлер грію вдень. посудомийка працює теперь вдень, пралка також.
ну і коли сонячні дні - перехожу на режим SBU - рекорд був 4 дні поспіль лише сонце. тобто 4 дні споживання від мережі 0!
тому і графік такий - батареї заряджаються, техніка працює... коротше сонце не прогулює!
А яка ємність АКБ?я намагаюся вичавити максимум.
А яке споживання будинку за добу+-
по різному. в середньому десь ~10-12кВт
з них тільки бойлер жере в середньому 3кВт/добу.
коли було дуже спекотно - там кондиціонери були основними споживачами. тоді бойлер грів вночі по нічному тарифу. вдень енергію спалювали кондиціонери.
і так - в мене ГАЗ. тому приготування їжі не за рахунок електроенергії. хоча піч електрична - користувався коли було потрібно.
я працюю з дому.
Виходить що зараз не вистачає сонця, аби зарядити батареї і на них пройти ніч?