Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • priser писав: П'ят жовтня 11, 2024 10:59 am Всі, кому пропонують повернути кошти без втрат (а тим більше, кому ще й зверху приплачують), напишіть, будь ласка, текст скарги, яку ви відправляли на Алі. Дякую ;)
    Та ніяких скарг. Відкрив диспут на повернення, вказав причину та трек.
    Через день Алі вже запропонував повернути кошти. Ну продавець тут як тут відразу зявився.
    Я поки чекаю
  • Докину ще пару тисяч грн і візьму точно добрий акум в Україні... Бо чекати на оце "ніхто не знає на яке" шось не дуже хочеться вже.
    Як найдете щось путне напишіть. Бо зараз такого майже не знайти. Якщо навіть nkon присилає дуті і з затертими qr
  • А де писали про здуті комірки?
    Це можна якось відкрити щоб нічого не пошкодити чи все як завжди в китайців - наглухо заклеєно?
  • savelikan писав: П'ят жовтня 11, 2024 12:06 pm А де писали про здуті комірки?
    Це можна якось відкрити щоб нічого не пошкодити чи все як завжди в китайців - наглухо заклеєно?
    є відео-огляд на youtube.
    ось посилання: https://www.youtube.com/watch?v=A3wPa3X ... 0%BE%D0%B5.
    не факт, що вони усі такі, але імовірність велика. Хоча в коментах на алі, бачив, що по вольтажу такого розбалансу не було, про вздуті банки теж не бачив коментів.
  • ACDC писав: П'ят жовтня 11, 2024 11:26 am Як найдете щось путне напишіть. Бо зараз такого майже не знайти. Якщо навіть nkon присилає дуті і з затертими qr
    шукав на olx, ніби є магазини з хорошими відгуками. Буду дивитися ще, спочатку хотів уже готовий замовити, але тепер думаю про те, щоб самому його собі скласти, ніби нічого важкого. Буду бачити яким буде результат по refund.
  • По refund не сильно радійте. Алі запропонував спочатку повернути гроші з терміном розгляду 3 доби. Але потім зʼявився китаєць, почав показувати скріни з треком що посилка вже на митниці. І почалось. Алі щодня вимагає додаткові дані. Я спитав на митниці якої країни? Бо у вас так само не пише в треку де саме ця митниця, поле країни пусте. Ще написав що інфа дуже суперечлива і показав трек з Meest де мій акум з 30.09 в Гданську в Польщі. Хоча по треку від китайця він приплив в Пірей 01.10. Написав що в мене залишилось 3 дні захисту і я не хочу більше грати в ці ігри вже 120 днів. Вже Алі впало на мороз і мовчить.
  • Roman писав: П'ят жовтня 11, 2024 1:20 pm
    savelikan писав: П'ят жовтня 11, 2024 12:06 pm А де писали про здуті комірки?
    є відео-огляд на youtube.
    ось посилання: https://www.youtube.com/watch?v=A3wPa3X ... 0%BE%D0%B5.
    не факт, що вони усі такі, але імовірність велика. Хоча в коментах на алі, бачив, що по вольтажу такого розбалансу не було, про вздуті банки теж не бачив коментів.
    Я спершу теж нервував через це відео, але тіп теж все дуже узагальнив, типу от прям всі акуми такого формфактору лайно. Я дійшов до того що і у Папул є різні аккуми, з різними комірками, є grade A, grade B. Як ніразу не експерт здогадуюсь що швидко встановити можна по наліпці на аккумі, якщо пише 6000 циклів, то походу грейд А і нормальні там комірки, якщо 4000 циклів, то певно грейд Б. В коментах під відео теж писали що якшо комірки грейд Б, то це цілком норм і буде мобі нормально аккум працювати. Коротше будем подивиться
  • ACDC писав: П'ят жовтня 11, 2024 4:16 am Щось мені підказує що батарейки вже в Україні. Бо все більше і більше відгуків про отримання на Алі.

Снимок экрана 2024-10-11 в 04.14.25.png
    Снимок экрана 2024-10-11 в 04.14.15.png

А от ті треки то мутки з розтаможкою.
    І доречі, пишуть що привозить Нова пошта а не Meest.
    А що ж там за мутки, чи кииайці не викупають що внас відмінили таможку акумів і тд? Чи воно не працює як мало б?)
  • Ніхто більше, чим заплатили не відшкодує, може трохи купоном.
    Диспут відкривайте одразу після закінчення терміну, вказуйте причину "не отримав" без ніяких "не отримав, але товар в дорозі", не надавайте сріншоти треків, то проблема продавця.
    Останній мій диспут почато 08.10.24, 10.10.24 гроші вже на картці.
    І головне, не ведіться на соплі китайців, вони ше ті продавани.