PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah. Підключення до BMS через bluetooth.

• Хммм.
    А спробуйте зарядити АКБ
  • В мене чомусь ніколи не активно Balance on. Не було більше поки розбіжності 0,010, як і інвертора поки, можливо воно потім вмикається... Але скільки жму на кніпочку - примусово не хоче.
    Щоб не довелось ще приєднувати балансир окремий до неї...
  • kukas писав: Сер жовтня 30, 2024 2:14 pm В мене чомусь ніколи не активно Balance on. Не було більше поки розбіжності 0,010
    Поки не буде розбіжності більше 0.01 балансування не включиться. Навіть примусово в закладці Control
  • Підключив батарею до інвертора. Виставив ток заряду поки 30 а. Верхню напругу 27.8 вольт. Почалась зарядка. Зарядився на 98 % і зарядка зупинилась. При цьому загальна напруга в додатку зупинилась на позначці 27,2 вольта і не збільшується. Ємність в додатку при цих параметрах вказана 109 А/Г. Підскажіть чому напруга не збільшується і від чого залежить ємність. Дякую.
  • Almart6613 писав: Сер жовтня 30, 2024 8:11 pm Підключив батарею до інвертора. Виставив ток заряду поки 30 а. Верхню напругу 27.8 вольт. Почалась зарядка. Зарядився на 98 % і зарядка зупинилась. При цьому загальна напруга в додатку зупинилась на позначці 27,2 вольта і не збільшується. Ємність в додатку при цих параметрах вказана 109 А/Г. Підскажіть чому напруга не збільшується і від чого залежить ємність. Дякую.
    Піднялась різниця між комірками. Зменшився струм що споживає АКБ. Інвертор вимкнув заряд бо струм нижче порогу що виставлено в налаштуваннях ( там якщо не помиляюсь по дефолту 5А ).
    Зараз відбувається балансування. Так буде відбуватися поки комірки не відбалансуються. Кожного наступного циклу ємність і напруга будуть зростати і з часом вийдуть на виставлену 27.8. Але я б поставив 27.6.
    І ще перевірте яку напругу показує інвертор, і яка напруга на клемах АКБ. Бо інвертори трохи брешуть в ту чи іншу сторону, і треба це враховувати при налаштуванні.
  • Спробував у налаштування змінити напругу початку балансування та макс розбігу напруги на комірках. Але щось там не так, які значення не ввожу, все рівно всановлюється 526 мВ для обох значень. Тож будьте обережні
  • ДмитроДмитро писав: Чет жовтня 31, 2024 10:30 pm Спробував у налаштування змінити напругу початку балансування та макс розбігу напруги на комірках. Але щось там не так, які значення не ввожу, все рівно всановлюється 526 мВ для обох значень. Тож будьте обережні
    Де ви це встановлювали?
  • А що це? Де ви то виставляєте?
    Вкладення
    Screenshot_2024-11-01-12-05-16-371_com.jiabaida.little_elephant-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-01-12-05-16-371_com.jiabaida.little_elephant-edit.jpg (301.23 Кіб)
    Переглянуто 4759 разів
  • Цікаво. Мене взагалі в той розділ не пускало.
    На мою думку, там нічого змінити неможливо. Заблоковано виробником АКБ. Тільки перегляд.