Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • zen писав: Сер жовтня 30, 2024 2:06 pm При моїх 85% він становив майже 120 А/ч. Розбіжність 0,014в.
    Фактично відповідає заявленому.
  • Maximus писав: Сер жовтня 30, 2024 4:06 pm Мої батареї отримали інші люди в інших містах, а рефанд він не підтверджує і Міст в тому всьому посібник.
    А звідки інфа що отримали інші?
    В мене на коробці був наклеєний трек номер, призвище та імя. Причому то була перша наклейка, потім одна від Міст і наступна від Нової пошти.
  • ACDC писав: Сер жовтня 30, 2024 6:08 pm
    Maximus писав: Сер жовтня 30, 2024 4:06 pm Мої батареї отримали інші люди в інших містах, а рефанд він не підтверджує і Міст в тому всьому посібник.
    А звідки інфа що отримали інші?
    В мене на коробці був наклеєний трек номер, призвище та імя. Причому то була перша наклейка, потім одна від Міст і наступна від Нової пошти.
    Я побачив в програмі тренінгу що посилки отримано. В різний час. Подзвонив в міст, вони кажуть так, продавець сам змінив дані отримувачів і ми доставили тим людям. Але дані цих людей інші ніж були з Китаю. Ми вам їх не скажемо бо це конфіденційна інфа. А тепер продавець прикріплює трек інфо що посилки отримані і не підтверджує мені рефанд. Більш того, сьогодні взагалі топ - пише: ти ж отримав рефанд по першій посилці, і акум отримав то заплати мені за нього знову…
  • Maximus писав: Сер жовтня 30, 2024 4:06 pm Продавець ще той шахрай. Мої батареї отримали інші люди в інших містах, а рефанд він не підтверджує і Міст в тому всьому посібник.
    В мене так само, груз за моїм треком, зі слів містекспрес, доставлений та отриманий в Миколаїві, продаван морозиться
  • Maximus писав: Сер жовтня 30, 2024 4:06 pm Більш того, сьогодні взагалі топ - пише: ти ж отримав рефанд по першій посилці, і акум отримав то заплати мені за нього знову…
    А було хоч одне повернення коштів?
  • ACDC писав: Сер жовтня 30, 2024 8:31 pm А було хоч одне повернення коштів?
    Було, але якщо подавали на початку вересня, пізнійше не чув
  • vlad_all писав: Сер жовтня 30, 2024 8:42 pm Було, але якщо подавали на початку вересня, пізнійше не чув
    То я запитував у Maximus чи повертали йому щось.
    Стосовно інших, то багато хто повернув тут відписався. Я відкрив диспут 20.10, повернули 28.10
  • Розібрав. Нічого критичного, геометрія наче в нормі. Добрався тільки до 5 штрих-кодів. Всі комірки CATL виготовлені 10 травня минулого року. Диспут відкривати не буду.
  • ACDC писав: Сер жовтня 30, 2024 8:43 pm
    Almart6613 писав: Сер жовтня 30, 2024 8:11 pm Підключив батарею до інвертора. Виставив ток заряду поки 30 а. Верхню напругу 27.8 вольт. Почалась зарядка. Зарядився на 98 % і зарядка зупинилась. При цьому загальна напруга в додатку зупинилась на позначці 27,2 вольта і не збільшується. Ємність в додатку при цих параметрах вказана 109 А/Г. Підскажіть чому напруга не збільшується і від чого залежить ємність. Дякую.
    Піднялась різниця між комірками. Зменшився струм що споживає АКБ. Інвертор вимкнув заряд бо струм нижче порогу що виставлено в налаштуваннях ( там якщо не помиляюсь по дефолту 5А ).
    Зараз відбувається балансування. Так буде відбуватися поки комірки не відбалансуються. Кожного наступного циклу ємність і напруга будуть зростати і з часом вийдуть на виставлену 27.8. Але я б поставив 27.6.
    І ще перевірте яку напругу показує інвертор, і яка напруга на клемах АКБ. Бо інвертори трохи брешуть в ту чи іншу сторону, і треба це враховувати при налаштуванні.
    Дякую.