Перші враження.
Контактна група ( AC input, AC output, Solar input ), як на мене повинна бути більш потужною я б так сказав. Вигляда трохи хліпенько, може тому що я люблю щоб все було з запасом

Вентилятори - так гудуть, але то не гул саме них, то повітря створює шум. Оберти регулюються автоматично в залежності від навантаження. В мене воно в гаражі стоїть, над гаражем на другому поверсі моя кімната, взагалі не чутно. В квартирі ( хто планує ставити) , думаю буде чутно добряче.
Стосовно роботи, поки це дуже поверхні враження, бо батареї ще не приїхали і працює воно в режимі bypass.
Але працює трохи дивно. Навіть в години сонячні, коли панелі видають достатню кількість енергії, з мережі береться від 140 до 250 Вт.
Що саме цікаве, чим більше споживання тим меньше береться з мережі. Наприклад при споживанні в районі 1 кВт, з мережі йде 170-180 вт., решта з панелей.
Коли споживання падає до 80 Вт, з мережі вже тяне 250 Вт, а з панелей може взагалі не брати нічого.
Брав з WiFi модулем ( дата логер ). Ну таке собі. Працює воно через китаїський сервер, так шось воно там пише, але пригальмовує і спиратися на ті данні можна хіба що для розуміння картини в цілому, а не як повноцінну статистику.
Вся техніка в домі працює без проблем, бойлер, холодильники, частотник для насосу і т.д. Але є світлодіодна стрічка яка керується ESP-12, і вона сходить з глузду, мерехтить як світломузика. Можливо це проблема блоку живлення 220->5 вольт. Буду розбиратися.