EASUN 4.2KVA 4200VA MPPT Solar Inverter 24V

• інструкція.
    Завантажено 259 разів
  • А скільки бере від мережі в режимі SBU?
  • ACDC писав: Пон вересня 09, 2024 2:56 pm А скільки бере від мережі в режимі SBU?
    чесно кажучі, я не уявляю як його поміряти - він зараз інтегрований в квартирну мережу.
  • Добрий день !
    Придбав майже такий самий, тільки на 48 вольт. Зіткнувся з потенційною проблемою - місце монтажу. У квартирі силовий щиток «захований» у стіні шафи у вхідній зоні. Відповідно монтувати треба в цій шафі. Питання - а де монтували ви? Як я розумію - якщо ставити всередині закритої шафи - треба робити примусове додаткове охолодження, як мінімум ставити витяжні вентилятори. Знімати двері шафи - найостанніший і найнезручніший варіант...
    Є у когось досвід і рекомендації для такого рішення?
    З нюансів - є верхня полиця, де POE свіч, і в тильній стінці - великий отвір у задній стінці шафи, що йде в бетонну стіну, між ними є простір, і по ідеї можна туди «викинути» зайве тепле повітря. Чи цього не достатньо? Але розміри вільного простору обмежені, якщо туди лежачи покласти інвертор, то з боків буде 20-30 см, до задньої стінки, від нижньої частини інвертора, приблизно 20 см.

ПС І ще, оскільки не підключав, підкажіть - нижні вентилятори ВИТЯЖНІ, тобто вони витягають повітря або нагнітають в інвертор?
  • MDev писав: П'ят січня 03, 2025 12:33 pm ПС І ще, оскільки не підключав, підкажіть - нижні вентилятори ВИТЯЖНІ, тобто вони витягають повітря або нагнітають в інвертор?
    Якщо знизу то витяжні.

Стосовно установки - я б в нішу не ховав.
  • ACDC писав: Суб січня 04, 2025 12:34 am
    MDev писав: П'ят січня 03, 2025 12:33 pm ПС І ще, оскільки не підключав, підкажіть - нижні вентилятори ВИТЯЖНІ, тобто вони витягають повітря або нагнітають в інвертор?
    Якщо знизу то витяжні.

Стосовно установки - я б в нішу не ховав.
    Дякую за відповідь!
    Так, ніша це зі сфери «а може можна» :)
    Як мінімуму це не зручно з точки зору моніторингу та управління - необхідно буде діставати інвертор...

Буду ставити в шафі і додам витяжні вентилятори, щоб забезпечити надходження повітря «зовні». Такий варіант можна вважати прийнятним?
  • MDev писав: Суб січня 04, 2025 2:51 pm Такий варіант можна вважати прийнятним?
    Признаюсь. Зазвичай. Читаю інструкцію коли щось пішло не так :oops:
    Але тут той випадок, коли краще почитати інструкцію з монтажу.
  • Змонтував сам інвертор зовні (там, де вішалка для одягу, з відступами 20/20 см від країв), акумулятор - у шафі, в найближчій секції, відмінно встало, судячи з того, що інвертор фактично не шумить - повітря йому вистачає.
  • MDev писав: Пон січня 13, 2025 10:47 am судячи з того, що інвертор фактично не шумить - повітря йому вистачає.
    Схоже ви його ще ненавантажували. Дайте йому хоча б 1 кВт і почуєте. Особливо якщо живлення буде від АКБ. Від мережі і панелей робить тихіше. У всякому разі мій PowerMr так працює.