Історія придбання комірок на Nkon

Дозволено будь яки теми для обговорювання. Але. Читайте правила форуму.
  • Та ж ситуація, але з Китаю таки дочекався) Замовив вчора, сьогодні отримав трекінговий номер. Брав самі дешеві в наявності 88Ah, під окремий проект.
  • kukas писав: П'ят жовтня 25, 2024 2:01 pm Та ж ситуація, але з Китаю таки дочекався)
    Я дочекався тільки одного. Другий загубився на теренах Туреччини. Чекаю на повернення коштів.
  • ACDC писав: Суб жовтня 26, 2024 4:45 am Я дочекався тільки одного. Другий загубився на теренах Туреччини. Чекаю на повернення коштів.
    Зрозумів. Та повернуть, якщо не доставили.
  • Приїхали комірки.
    Доставка Новою поштою. 20.10.24 замовив. 30.10.24 привіз курьєр.
    Геометрія норм. Опір поміряти немає чим. Напруга на всіх 3.29. По QR кодам виготовлено на весні 2024 року. Але різіні дати. Партія не одна.
    Із за того що приварені шпильки, площа контакту виглядає замалою.
  • ACDC писав: Сер жовтня 30, 2024 7:01 pm Приїхали комірки.
    Доставка Новою поштою. 20.10.24 замовив. 30.10.24 привіз курьєр.
    Геометрія норм. Опір поміряти немає чим. Напруга на всіх 3.29. По QR кодам виготовлено на весні 2024 року. Але різіні дати. Партія не одна.
    Із за того що приварені шпильки, площа контакту виглядає замалою.
    різні дати - то не проблема. головне що не рік різниці і однакова напруга!
    не повторюй мою помилку - поки є час до збирання - постав на балансування - скрути всі комірки паралельно і підключи зарядку.
    не сподівайся що потім балансир впорається.

а то що шпильки і замала площа контакту - то струм 0,5С вони повинні тримати штатно. (в мене це 153А). Я особисто навантажував 120А довгочасно - все було холодним.
  • Androll писав: Чет жовтня 31, 2024 8:32 am не повторюй мою помилку - поки є час до збирання - постав на балансування - скрути всі комірки паралельно і підключи зарядку.
    Так і зроблю. Тільки без зарядки.
    В паралелі за добу мають відбалансуватись. Та і розбіг там невеликий, всі показують 3.29
  • ACDC писав: Чет жовтня 31, 2024 9:47 pm
    Androll писав: Чет жовтня 31, 2024 8:32 am не повторюй мою помилку - поки є час до збирання - постав на балансування - скрути всі комірки паралельно і підключи зарядку.
    Так і зроблю. Тільки без зарядки.
    В паралелі за добу мають відбалансуватись. Та і розбіг там невеликий, всі показують 3.29
    якщо велика ємність комірок - може бути недостатньо. я ставив просто скручені на добу - не допомогло. краще з зарядкою. бо в мене перші декілька циклів розбіжність по коміркам сягала 0,3В в кінці заряду!!! прийшлося брати в брата зарядку і "балансувати вручну" - ставити на кожну відстаючу комірку окремо. і так тиждень бавився. причому таке враження, що при такий великій розбіжності балансир просто "вийшов з чату" - можливо перестав працювати. між іншим досить потужний - конденсаторний на 5А!
  • Ну при першому заряді 0.3 розбіг то норма.
    Дивно що балансир не справився.
    Навіть отой пасивний що стоїть в Papool, за півтори доби з 0.3 зробив 0.08
  • А стоп. Там було 0.03. А стало 0.008