PAPOOL LiFePO4 24V 140Ah. Підключення до BMS через bluetooth.

• А який зараз розбіг по коміркам?
  • ACDC писав: Суб листопада 02, 2024 3:17 pm А який зараз розбіг по коміркам?
    Розбіг 1-2 мВ. Напруга 3,308, 60% заряду.Я його ще жодного разу не заряджав, та не розряджав.
  • ДмитроДмитро писав: Суб листопада 02, 2024 8:37 pm Розбіг 1-2 мВ. Напруга 3,308, 60% заряду.Я його ще жодного разу не заряджав, та не розряджав.
    Він не буде балансуватися, там скоріш за все нижній поріг напруги балансування 3.4.
    У всякому разі, мій почав балансуватися після зарядки.
    Зарядіть до 27.4
  • Нижній порог балансування там зараз 520 мВ, а максимальний розбіг по коміркам встановлено 520 мВ. Тому що в застосунку помилка і він відправляє оці йобнуті значення. І не важливо що я застосунку вказую встановити. Він ставить 520 мВ і 520 мВ. А 520 мВ розбігу - це дуже багато. Фактично, зараз БМС непридатна до експлуатації.
  • ДмитроДмитро писав: Вів листопада 05, 2024 8:23 pm Тому що в застосунку помилка і він відправляє оці йобнуті значення. І не важливо що я застосунку вказую встановити.
    Papool в мене вже немає. Тому подивитись що і до чого там не можу.
    Можу сказати як воно працює в балансирі JK BMS, вчора нарешті запустив свою СЕС.
    Напругу заряду на інверторі = 27.6.
    Струм заряду = 50а
    Напругу початку балансування на BMS = 3.4
    Різниця між комірками, для початку балансування = 0.005
    Запустив в роботу о 15:30.
    На момент запуску BMS показувала 69% заряду і напругу на комірках 3.29
    Початковий струм який йшов на АКБ BMS показувала 30А
    На цю хвилину BMS показує 100% заряду, 27.21 напругу на АКБ, на комірках від 3.388 до 3.405. Струм заряд 5а. Іде балансування. Як тільки на якійсь комірці напруга перевищує 3.4 балансир з неї переливає в меншу по напрузі.
  • Добрий день.
    Підкажіть будь ласка, в мене papool lifepo4 48v 100AH. Гібридний інвертор - Anern AN-SCI02-PRO-6200. Без сонячних батарей.
    1) На екрані акумулятору максимум бачу 70% , 54.0v, тобто вище не заряджається (100% не було жодного разу), в чому може бути проблема?
    2) Не можу підключитись до BMS ані по блютуз, ані по дроту з компьютера - просто не має даних с самої бмс. В додатку xiao після підключення пише - "get device info fail, please retry: -2".

Дякую за допомогу заздалегідь.

p.s. налаштування інвертора:
    - заряд 60А
    - output source priority: Utility first
    - battery type: USE (user-defined)
    - Bulk charging voltage (C.V voltage): 56.4v
    - Floating charging voltage: 54.0v
    - Low DC cut-off voltage: 40.0v
    - Battery equalization: disable
    - Battery charging cut-off current: такий параметр відсутній у даного інвертора, неможливо проставити.
  • Danyil Muntian писав: Чет листопада 21, 2024 10:16 am - заряд 60А
    - output source priority: Utility first
    - battery type: USE (user-defined)
    - Bulk charging voltage (C.V voltage): 56.4v
    - Floating charging voltage: 54.0v
    - Low DC cut-off voltage: 40.0v
    - Battery equalization: disable
    - Battery charging cut-off current: такий параметр відсутній у даного інвертора, неможливо проставити.
    Він не буде заряджатися вище значення Floating charging voltage: 54.0v
    Виставте Floating charging voltage: 56.0v
  • О, дякую! Заряд пішов далі, подивлюсь який процентаж буде показувати дисплей батареї через деякий час.
    Це безпечний параметр для такого акумулятору ?
    Інші перелічені параметри можна залишити як є?
  • Danyil Muntian писав: Чет листопада 21, 2024 10:23 am Це безпечний параметр для такого акумулятору ?
    В мене майже теж саме, якщо в розрахунку на комірки , тут описую свої дослідження Налаштування параметрів bulk, float, cut-off
    Danyil Muntian писав: Чет листопада 21, 2024 10:23 am Інші перелічені параметри можна залишити як є?
    Як на мене - Low DC cut-off voltage: 40.0v замало
    В мене 2.8 на комірку. Тобто для 48 Вольт АКБ я б ставив 44.8