Всім привіт, пишу в продовження коментаря viewtopic.php?p=850#p850
Маю вже 3 місяці інвертор PowMr 4.2kW 24V POW-HVM4.2M-24V-N, зтикнувся з проблемою що інвертор перемикається при наявній мережі час від часу на батарею. і потім повертається знову на мережу https://drive.google.com/file/d/1u35xGa ... sp=sharing
Спочатку вирішив що це проблема повʼязана з акумулятором та балансуванням, спробував інший акум але ситуація така сама.
Грався з налаштуванням bulk and float заряджання акумулятора - налаштував по порадах від офф.виробника що bulk and float однаковий на 27,2 вольти, але це теж не дало результату. Режим роботи вибран USB (utility >solar >battery), пріорітет зарядки від мережі.
Із цікавого спаяв собі власний wi-fi модуль на базі плати ESP8266 та підключив моніторинг інвертора до Homa Assistant і бачу що на батарею він перемикаєтся в рандомний момент, але вночі не перемикаєтся і перемикаєтся завжди на 1:30-1:40 хв часу і потім повертается на мережу. Тобто це якийсь програмний глюк поки не розумію, бо помилок ніяких нема. Може хтось стикавсь з такою проблемою?
PowMr 4200W 24V POW- HVM4.2M-24V-N
-
- Вкладення
-
-
Історія – Home Assistant 2025-01-13 18-18-14.png (216.39 Кіб)Переглянуто 19755 разів
А панелі у Вас є?
У мене режим SUB. В день коли є сонце, при різкому підвищенні навантаження, насос вмикнувся, холодильник стартує, і т.д. , інвертор компенсує різкий скачок з АКБ і підключає її на десятки секунд, Незважаючи на те що виставлено SUB.
У мене режим SUB. В день коли є сонце, при різкому підвищенні навантаження, насос вмикнувся, холодильник стартує, і т.д. , інвертор компенсує різкий скачок з АКБ і підключає її на десятки секунд, Незважаючи на те що виставлено SUB.
У мене нема панелей і інвертор працює як БДЖ, в режимі - USB, тут просто аномально такі переключення реально тіки в день при відсутності навантаження бо інвертор підключен через AВР і час перемикання завжди однаковий десь на півтори хвилини +/- 5 сек
цікаво було б глянути на графік вхідної напруги.
а також який режим роботи виставлений в меню (UPS/APL)?
а також який режим роботи виставлений в меню (UPS/APL)?