Історія придбання інвертора та АКБ на Аліекспрес
-
А у кого приїхало що з тої партії що по Туреччині каталась?
Вітаю! Нажаль мій акум так і не "відігрівся". Мабуть точно "мертвий". Написав продавцю листа і прикрипив фото "мертвого" АКБ. Прошу написати алгоритм моїх подальших дій. Дякую.
Востаннє редагувалось П'ят жовтня 25, 2024 5:26 am користувачем Almart6613, всього редагувалось 1 раз.
Зробити відео з коробкою і номером замовлення. Зняти спочатку її, а потім заміри мультиметром. Відео повинно бути не розбите на декілька і максимум 59секунд. Подати на рефаунд на Аліекспресс, якщо ще залишився захист. Якщо ні, написати продацю і надіятись на його честність. Якщо не спрацює і є час написати відгук про товар - напишіть.
Після всіх маніпуляцій з захисту покупки - 1. Глянути чи БМС онлайн і що там зчитується. 2. Розвинтити гвинтики, зняти кришку і глянути що всередині - скоріш за все десь не підключенний якийсь кабель. Скоріш за все - погано спаяний чи не підключений силовий. Підключаємо чи беремо паяльник на 200-300Вт і спаюємо контакт.
Наприклад в мене була відключені балансировочний контакт. Самому прийшлось розкручувати, підключати. Зараз чекаю на рефанд 30$ за 90+днів доставки, що обіцяв продавець(йшло 120+ днів) +щось за несправність. +десь бачив іржавий контакт на одній із комірок. Завтикав засняти, треба знов розбирати.
ранку в хату друзі!
записуюсь в числа очікування)
трек TQ-00021967
придбаний 24 липня
на 17трек така повідомка
2024-10-24 11:29
Arrived at Ukraine warehouse and ready for delivery
2024-10-18 10:34
Sent from European transit warehouse and delivered to Ukraine
на містекспрес така
2024-10-17 14:34:19 ПОЛЬЩА Хелм 1/1 Відправлено з міжнародного сортувального центру
*Вантаж пройшов митні процедури і готується до подальшої міжнародної доставки
в додатку міст не показує ніц
але чекати вмію, так як вже не перший раз замовляю шось з далека)))
одного разу макбук мені більше як пів року зі штатів їхав
записуюсь в числа очікування)
трек TQ-00021967
придбаний 24 липня
на 17трек така повідомка
2024-10-24 11:29
Arrived at Ukraine warehouse and ready for delivery
2024-10-18 10:34
Sent from European transit warehouse and delivered to Ukraine
на містекспрес така
2024-10-17 14:34:19 ПОЛЬЩА Хелм 1/1 Відправлено з міжнародного сортувального центру
*Вантаж пройшов митні процедури і готується до подальшої міжнародної доставки
в додатку міст не показує ніц
але чекати вмію, так як вже не перший раз замовляю шось з далека)))
одного разу макбук мені більше як пів року зі штатів їхав
В мене теж. Я думаю що то просто позначення як самого меншого. Поки немає інвертора чим їх навантажити, щоб затестити. Ніяк не доїде вже 2 місяці...
Є міні лабораторний. Але там максимум 2А зможу вкинути на батарею, нема сенсу...
правда інвертор з китайців недоїхав. то я зробив рефанд. купив в нас. чесно, дуже сподіваюсь що розрахував все правильно, так як в мене в дома все на електриці
Заблоковані налаштуваннях.
В закладці Control є можливість вкл/викл
- заряд
- розряд
- балансування
- скинути помилки
- скинути показники ємності
В закладці Control є можливість вкл/викл
- заряд
- розряд
- балансування
- скинути помилки